Steun start


Music for life

Start is jaarlijks 1 van de goede doelen binnen MUSIC FOR LIFE. Wil je graag een initiatief opzetten voor onze organisatie? Kies Start West Vlaanderen als goed doel en geef onze thuisbegeleidingsdienst een duwtje in de rug. Voorbeelden van vorige acties: koffie for life, dinner for life, swim for life (zwemclub waregem), verkoop kalenders (bezoekouders), pannenkoekenverkoop, benefietconcert…


Brick by brick steunt start

In april hebben wij een mooie gift van 2500 euro ontvangen van de VZW Brick by Brick.  Brick by Brick is een VZW die werd opgericht door de ouders van Briek.

Briek werd geboren met een chromosomale afwijking.  Via hun VZW ‘Brick by Brick’ verzamelen deze ouders  fondsen.  Hiermee willen zij  projecten voor kinderen met een beperking steunen.

Wil je meer info over Brick by Brick? Je vindt die op hun facebookpagina en op de website www.brickbybrick.one

Start West-Vlaanderen is alvast heel dankbaar!


Steun door de Ronde Tafel Roeselare

De renovatie van de nieuwe locatie kwam mede tot stand dankzij de steun van serviceclub De Ronde Tafel Roeselare. "Wij werken al meer dan 20 jaar samen met Start West-Vlaanderen en hebben daarnaast nog vele andere projecten die wij steunen", stelt Sebastien Werbrouck, lid van de Ronde Tafel Roeselare. "Ieder jaar houden wij de nacht van de Ronde Tafel, een evenement dat dit jaar 1.000 aanwezigen telde. Een deel van de opbrengst gaat naar de werking van Start West-Vlaanderen."

Ook Keukens Dovy hielp mee dit project op poten te zetten. "Via de Ronde Tafel Roeselare leerden wij kennismaken met de werking van deze vzw vertelt Jurgen Snaet van de firma Dovy. "Het maatschappelijke sprak ons zeer aan waardoor wij graag meehielpen de inkleding van het kantoor vorm te geven door het voorzien van de bureaus, tafels en de kasten."

Contact

Start West-Vlaanderen
Beversesteenweg 255B - 8800 Roeselare
info@startwestvlaanderen.be
050 40 50 00